Zorg-XL | Echtscheidingsbegeleiding
90
page-template-default,page,page-id-90,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

ECHTSCHEIDINGSBEGELEIDING

Verandering is meestal niet gemakkelijk in het geval van een scheiding. Men zet zich in voor het behoud van een stabiele situatie maar ook vaak voor het loslaten van bepaalde situaties. Hierbij gaan veel emoties gepaard. Dit geldt tevens voor een echtscheiding, waarbij u met veel emoties te maken zult hebben.

 

 

ZorgXL biedt, indien van toepassing, ook hulp bij verwerking van een scheiding voor de betrokken kinderen in het gezin. Kinderen verwerken zulke situaties namelijk anders dan een volwassen persoon. ZorgXL zorgt daarom voor de nodige informatie en advies omtrent dit verwerkingsproces. Het is van uiterst belang dat kinderen goed worden opgevangen en desgewenst zullen wij u helpen bij het samenstellen van een ouderschapsplan.

 

 

Wenst u een echtscheiding waar er zoveel mogelijk uit uw handen wordt genomen en een frisse, positieve en energieke doorstart na de scheiding? Wij, van ZorgXL zorgen hiervoor middels een ervaren en doelgerichte aanpak.