Zorg-XL | Werken & Leren
61
page-template-default,page,page-id-61,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

WERKEN & LEREN

Vacatures

 

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar.

 

Open sollicitaties

 

Indien u interesse heeft in onze organisatie, kunt u een open sollicitatie met CV richten aan:

ZorgXL
afdeling P&O
t.a.v. mevrouw N. Khoulani
Nieuwe Binnenweg 338A-340B
3023 ER Rotterdam

 

of per e-mail aan: info@zorg-xl.nl.

 

Op uw verzoek kunnen wij uw sollicitatiebrief en CV een jaar in onze portefeuille bewaren. Wij zullen dan contact met u opnemen indien er een vacature vrijkomt die aansluit bij uw achtergrond en interesses. U dient ons wel toestemming te geven voor het bewaren van uw gegevens.

 

Stage

 

Stageplaatsen bij ZorgXL 

ZorgXL  heeft de volgende stageplekken beschikbaar:

  • Assistent dienstverlening (niveau 1)
  • Helpende zorg en welzijn (niveau 2)
  • Begeleider Specifieke  doelgroepen (niveau 4)
  • Verzorgende IG (Niveau 4)
  • Social Work (Niveau 4)
  • Social Work (HBO)

 

Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatiebrief met CV richten aan:

ZorgXL
Afdeling P&O
t.a.v. mevrouw N. Khoulani
Nieuwe Binnenweg 338A-340B
3023 ER Rotterdam

 

of per e-mail aan: info@zorg-xl.nl.

 

 

Stagebegeleiders

De stagiaires worden bij ZorgXL begeleid door ervaren, HBO+ geschoolde medewerkers. De stagebegeleiders zetten zich in om stagiaires zodanig te coachen dat zij in de toekomst succesvolle hulpverleners worden.

 

Stagebeleid

Stage lopen is het verkrijgen van een status; de overstap maken van student naar beroepsbeoefenaar. Elke stagiair(e) wordt opgenomen in een team. Het team biedt steun en ruimte voor het verwerven van praktijkkennis en het uitbreiden van het eigen kennis- en vaardighedenrepertoire. Het leerproces verloopt volgens een duidelijk omschreven stageprogramma.

 

 

Leerwerktrajecten

ZorgXL biedt uitkeringsgerechtigden leerwerktrajecten aan. Door met behoud van een uitkering een leerwerktraject te volgen, doen uitkeringsgerechtigden werkervaring op. Hiermee vergroten zij hun kans op volwaardig betaald werk.

 

 

Waarom kiezen voor een leerwerktraject bij ZorgXL?

ZorgXL bestaat uit professionals met een verschillende achtergrond. Het leerwerktraject is daarom ook bedoeld voor personen die hulpbehoevenden verder willen helpen, maar die moeilijk aan een baan geraken. ZorgXL zal zorg dragen voor de ontwikkeling naar een professionele werkomgeving door u een kans op een baan aan te bieden waarbij u volledig wordt begeleid.

 

Het is van belang dat u het team van ZorgXL komt versterken en daarom ook binnen het team past. Het is vanzelfsprekend dat de eerste periode vooral in het teken staat van het leren kennen van collega’s, maar ook het wennen aan een nieuwe omgeving.

 

Indien u interesse heeft in een leerwerktraject binnen ZorgXL, dan kan uw uitkeringsconsulent contact opnemen met ZorgXL. Wij zullen samen met u naar de mogelijkheden kijken binnen onze organisatie. Vergeet niet uw motivatiebrief en meest recente cv bij te voegen.