Zorg-XL | Het moestuintje
141
page-template-default,page,page-id-141,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

HET MOESTUINTJE

ZorgXL is continue op zoek naar verschillende projecten om op een andere wijze ten dienste van de maatschappij te staan. Hiervoor is momenteel Het Moestuintje in het leven geroepen. Het Moestuintje van ZorgXL is een ruimte waar groenten en fruit worden gekweekt. Het onderhouden van deze moestuin gebeurd op vrijwillige basis, waarbij cliƫnten een steentje bij kunnen dragen. De opbrengsten, die met het moestuintje worden gegenereerd, worden aan een goed doel gedoneerd of gebruikt in de keuken van ZorgXL.

ZorgXL zal zorgdragen voor de bereiding van buitengewoon smakelijke maaltijden. Deze maaltijden worden mede gemaakt door vrijwilligers die zich tevens in willen zetten voor de maatschappij. Buiten het feit dat men participeert in een goede doelen traject, is het voor veel cliƫnten een nuttige, maar vooral leuke tijdsbesteding. De maaltijden die in het restaurant van ZorgXL worden bereid, worden tevens gedoneerd aan goede doelen.

Om het Moestuintje draaiende te houden, dienen er wel goede afspraken gemaakt te worden. Circa vier tot zes vrijwilligers kunnen onderling zelf de inrichting van het moestuintje bepalen. Het goede doel wordt in overeenstemming met ZorgXL uitgekozen. Belangrijk is ook dat men bewust is van de behoeftes in de maatschappij, maar zelf ook bewust bezig is met gezond eten, aangezien het moestuintje verse en gezonde producten bevat.

 

Wij helpen de maatschappij aan een glimlach, doet u met ons mee?