Zorg-XL | Leerwerktrajecten
238
page-template-default,page,page-id-238,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

LEERWERKTRAJECTEN

Leerwerktrajecten

ZorgXL biedt uitkeringsgerechtigden leerwerktrajecten aan. Door met behoud van een uitkering een leerwerktraject te volgen, doen uitkeringsgerechtigden werkervaring op. Hiermee vergroten zij hun kans op volwaardig betaald werk.

 

Waarom kiezen voor een leerwerktraject bij ZorgXL?

ZorgXL bestaat uit professionals met een verschillende achtergrond. Het leerwerktraject is daarom ook bedoeld voor personen die hulpbehoevenden verder willen helpen, maar die moeilijk aan een baan geraken. ZorgXL zal zorg dragen voor de ontwikkeling naar een professionele werkomgeving door u een kans op een baan aan te bieden waarbij u volledig wordt begeleid.

 

Het is van belang dat u het team van ZorgXL komt versterken en daarom ook binnen het team past. Het is vanzelfsprekend dat de eerste periode vooral in het teken staat van het leren kennen van collega’s, maar ook het wennen aan een nieuwe omgeving.

 

Indien u interesse heeft in een leerwerktraject binnen ZorgXL, dan kan uw uitkeringsconsulent contact opnemen met ZorgXL. Wij zullen samen met u naar de mogelijkheden kijken binnen onze organisatie. Vergeet niet uw motivatiebrief en meest recente cv bij te voegen.