Zorg-XL | Overleef uw scheiding
144
page-template-default,page,page-id-144,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

OVERLEEF UW SCHEIDING

Een scheiding is een zware aanslag op je welbevinden. Zowel lichamelijk als emotioneel kunnen mensen erg lijden onder een scheiding, of ze die nu zelf in gang hebben gezet of niet. Velen zullen de neiging hebben om onder hun dekbed te kruipen en voorlopig niet meer op te staan. Dit is uiteraard zeer begrijpelijk maar er komt een punt waarin de situatie onder ogen moet worden gezien en er concrete stappen moeten worden ondernomen. Zowel praktische zaken als emotioneel. ZorgXL heeft hiervoor een training ontwikkeld waarin er aan elke cliƫnt een coach wordt gekoppeld. Zowel individueel als in een praatgroep worden er nuttige adviezen en tips uitgewisseld.

 

Tijdens de training leert een gescheiden man of vrouw zijn emoties te overwinnen en te werken aan een nieuw bestaan zonder partner of als alleenstaande ouder. U leert tijdens deze training onder andere hoe uw emoties onder controle te houden in het bijzijn en richting uw kinderen.

 

U wordt krachtiger en sterker gemaakt zodat u ondanks de emotionele situatie waarin u zich bevindt, uzelf weet staande te houden en daarmee weet om te gaan. Met de aangereikte tips en adviezen gaat u aan de slag en leert u om te gaan met de veranderingen na de scheiding. Tijdens de training ontwikkelt u voor uzelf een checklist waarin precies staat beschreven welke praktische zaken geregeld dienen te worden. U probleemsituatie inzake uw echtscheiding zal geheel duidelijk worden voor u.

 

Indien de training overleef uw scheiding niet voldoende is voor u om zelfstandig de zaken op te pakken, dan heeft u wellicht meer aan de dienst Begeleiding bij echtscheiding van ZorgXL.

 

Meld u aan voor de training en kom er krachtiger en sterker uit!